Webhelyünk cookie-kat használ, melyekkel a legjobb böngészési élményt biztosítjuk. A használatával Ön hozzájárul ezekhez.

Új szolgáltatásaink

 

Jól ismeri Ön, a mai aktuális KRESZT?

Mióta van, vagy nincs jogosítványa? Előveszi időnként a KRESZ-könyvet, hogy szinten tartsa ismereteit? Szeretne gyakorolni?

Most itt a kiváló lehetőség: TESZTELJE TUDÁSÁT!

Ki ne emlékezne arra, amikor a járművezetői tanfolyamra jártunk, és ott egy-egy ábrás feladaton perceket vitatkoztunk, hogy az adott útkereszteződésben mi a helyes áthaladási sorrend. Ahány ember, annyi féle megoldás született az oktatásokon. A való életben, erre alig néhány másodperc, vagy még annyi idő sincs!

Az általunk kínált www.digikresz.hu lehetőséggel, szeretnénk elősegíteni gyakorlását, vagy éppen az Utánképzési Kresz feltárásra történő felkészülését.

Ehhez csupán el kell küldenie emailben nevét, címét, telefonos elérhetőségét az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, s rövid időn belül lehetővé tesszük Önnek, hogy - egy hétig ingyenesen - gyakorolhasson KRESZ vizsgakérdésekkel.

No érdekli? Akkor rajta ...

FONTOS!

Ma már megújított vIzsgabankkal - mozgóképes kérdésekkel is - végzi a vizsgáztatást a Közlekedési Hatóság, ill. a Kormányhivatalok Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztályai, azaz a volt Közlekedési Felügyelőségek. Ha szeretné sikerrel venni az akadályokat, gyakoroljon!

 

Szívesen segítjük a Feltárásra történő felkészülését,

KRESZ aktualizáló programjainkon!

Helye: Újpest Autósiskola, 1043 Bp. István u. 3. (Újpest központ)

Részvétel kizárólag telefonos egyeztetés alapján!

Díja:   9.900.- Ft/alkalom

Kezdés:   16.00 óra

 

Mennyire biztos Ön KRESZ-tudásában? Tesztelje, mennyire emlékszik a KRESZ-szabályokra?

Ön szerint, itt mi az áthaladási sorrend?

 

Ilyen, s ehhez hasonló kérdésekkel foglalkozunk KRESZ aktualizáló képzéseinken. Tanulságos! Jelentkezzen!