Köszöntő

koszonto

 

 

 

 

 

Köszöntjük az Olvasót!


Az ország valamennyi megyéjében és a fővárosban egyaránt folyik utánképzés. Nekünk, - az e területen dolgozóknak - a legfőbb célunk, hogy legjobb tudásunkkal, felkészültségünkkel és tapasztalataink közreadásával segítsük Önöket, ill. képzéseiket. Segítsük a közlekedésbe történő mielőbbi visszailleszkedésüket, akár egy, a lakóhelyükhöz közeli megyeszékhelyen.

A lehető legeredményesebben kívánjuk megvalósítani mindezt, hogy minél hamarabb visszakapja vezetői engedélyét, vagy ha az Önnél van, hogy azt meg is tarthassa.

Mint Ön előtt is ismert, az 1988. évi I. törvény 18. § (4) bekezdésében rögzítettek szerint, utánképzésen kell részt vennie annak a járművezetőnek:

     a) akit a bíróság vagy a szabálysértési hatóság közlekedési szabálysértés miatt legalább 6 hónapra, illetve

     b) akit a bíróság közlekedési büncselekmény elkövetése miatt a járművezetéstől eltiltott, továbbá

     c) akinek a vezetői engedélyét a közlekedési előéleti pontrendszer alapján az eljáró hatóság visszavonta.

ÚJ!        ÚJ!       ÚJ!       ÚJ!       ÚJ!

Közlekedési előéleti pontjai számának csökkentésére jelentkezhet UTÁNKÉPZÉS-re, már nálunk is közvetlenül, az ország területéről bárhonnan!!!!!. Kérem ÉRDEKLŐDJÖN!!!

Addig is kívánunk balesetmentes közlekedést! Tartsa szem előtt, hogy a Kresz tudása, és annak betartása = BIZTONSÁG!

Javasoljuk, NE VÁRJON az utolsó percig. Ha az Ön ellen hozott intézkedés jogerőre emelkedett, vagy pontjainak száma elérte a 13-at, Ön már jelentkezhet utánképzésre. Kérjük, addig is közlekedjen szabályosan!

Az Utánképzésről általában, ill. konkrét esettel kapcsolatban is szíveskedjen érdeklődni az Önhöz legközelebbi Kormányhivatal, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztályánál, pl. Szegeden, a Kereskedő köz 3-5. sz. alatt. Telefon: 06-62/592-370

Valamennyi Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya (volt Közlekedési Felügyelőség) elérhető a honlap bal oldali linkjére kattintással. Kérem, vegye figyelembe, hogy e lépéssel elhagyja oldalunkat.

Örülünk, ha segíthettünk.