Webhelyünk cookie-kat használ, melyekkel a legjobb böngészési élményt biztosítjuk. A használatával Ön hozzájárul ezekhez.

Elérhetőségeink

cim

 

 

 

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

levél cím: AGGOD BT. (Aggod Mihály) 1043 Budapest, Nyár u. 21.
telefon: +36-70/604-6167 (ha nem tudom fogadni hívását, kérem hagyjon üzenetet, vagy küldjön SMS-t)
honlap: www.utankepzes.hu

 

személyesen (kizárólag telefonos egyeztetés után):

jelentkez

 

 

 

Állandó oktatási helyszínünk:     Zugló, HUNGÁRIA IRODAHÁZ


1146 Budapest, XIV. kerület, Hungária krt. 140-144.:


Megközelíthető: Busszal, a "Zuglói Vasútállomás"-ig, innen gyalog 2 percre,

Itt megáll: az 5-ös, 7-es, 7E, a 8-as, a 107-es, 112-es, a 133-as, 233-as, és a 239-es busz, a 72-es troli (Hermina út végén), Itt van még az 1-es villamos megállója.

A Zuglói Vasútállomás is igen forgalmas, 5-10 percenként van járat a Nyugati pályaudvar, vagy Kőbánya-Kispest, Ferihegy irányába, ill. irányából. (A vasutat Budapest bérlettel vagy Start klubkártyával rendelkezők a városhatáron belül, - míg a 65 éven felüli, magyar állampolgárok a teljes vonalon -  ingyen vehetik igénybe.)

Autóval is megközelíthetők vagyunk: GPS: N47.51176°; E19.09814°

 

Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Partnerünk! Kedves Érdeklődő!

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy az egyes központi hivatalok és költségvetési szervi formában működő minisztériumi háttérintézmények felülvizsgálatával összefüggő jogutódlásáról, valamint egyes közfeladatok átvételéről szóló 378/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet alapján a Nemzeti Közlekedési Hatóság 2016. december 31. napjával beolvadás útján jogutódlással megszűnt. Általános jogutódja – eltérő rendelkezése hiányában – a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

 

Ezzel párhuzamosan a Megyei Kormányhivatalok Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztályai (a volt Közlekedési Felügyelőségek), ill. a közlekedési hatósági ügyek is valamennyi helyen/megyében átkerültek zömében a járási hivatalokhoz. E helyeken továbbra is folyamatos a munkavégzés, ill. az ügyfélfogadás, így fogadják az utánképzésre jelentkezőket is.

pl. Szegeden:

Csongrád Megyei Kormányhivatal, Szegedi Járási Hivatal, Hatósági Főosztály II, Útügyi Osztályánál, régi helyükön: 6728 Szeged, Kereskedő köz 3-5. sz. alatt érdeklődhetnek az utánképzésre jelentkezők a lehetőségekről. Az ügyfélfogadási időről érdemes telefonon egyeztetni. Telefon:  +36-62/681-616         Email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ugyanez Budapesten:

Budapest Főváros Kormányhivatala, III. kerületi Hivatala, Közlekedés Felügyeleti Főosztály, Járművezetői Vizsgáztatási és Utánképzési Osztályánál.  Szintén a régi helyen: 1033 Mozaik u. 5. sz. alatt érdeklődhetnek az utánképzésre jelentkezők a lehetőségekről.          Telefon: +36-1/430-2762        Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyíregyházán:

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, Nyíregyházi Járási Hivatala, Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Képzési és Vizsgáztatási Osztály az illetékes ilyen ügyekben. Cím: 4400 Nyíregyháza Törzs u. 108.     Telefon: +36-42/596-166            Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.