Webhelyünk cookie-kat használ, melyekkel a legjobb böngészési élményt biztosítjuk. A használatával Ön hozzájárul ezekhez.

jogsitamasz.jpg

Vizsga

Ha az utánképzés során, a közlekedési képzettségének hiányosságát kell megszüntetni, az utánképzés az I. és II. programnak megfelelően elméleti vagy gyakorlati vizsgával zárul.

Sikertelen vizsga esetében pótvizsgát tehet. A pótvizsgák díjkötelesek.

Az I-es program esetében: 5.750.- Ft.

A II-es program esetében 8.525.- Ft + üzemeltetési óradíj.

Azonban a gépjármű-vezetési gyakorlatból ötödik sikertelen vizsgát követő vizsga letételéhez, rendkívüli Pályaalkalmassági Vizsgálat (PÁV) szükséges. (lsd PÁV menüpont alatt)

Tehát, ha Ön úgy gondolja, hogy jól vezet, s vizsgái mégsem sikerülnek, célszerű ha a kötelezően előírt minimális 7 óránál több időt tölt el, gyakorlati vezetéssel/oktatással foglalkozó munkatársunk társaságában. MEGÉRI!

Igazolás:

Az utánképzés teljesítéséről, a vizsga sikeres letételéről a Kormányhivatal illetékes Főosztálya (volt Közlekedési Felügyelőség), IGAZOLÁST ad ki, amellyel Ön felkeresheti a területileg illetékes Járási Hivatali Okmányirodát, ahol bejegyzik az utánképzés teljesítését. (lsd. Okmányiroda kereső menüpont alatt)

Ezzel Ön jogosulttá válik az eltiltás idejének leteltével arra, hogy VISSZAKAPJA bevont VEZETŐI ENGEDÉLYÉT!

Baleset-, és pontmentes közlekedést kívánunk!